Gönderen Konu: Bitcoin neden çıkış yapmıyor ?  (Okunma sayısı 12008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eray

  • Yeni Katılımcı
  • *
  • İleti: 49
    • Profili Görüntüle
Bitcoin neden çıkış yapmıyor ?
« : Ocak 31, 2021, 08:00:53 ös »


Bitcoin neden çıkış yapmıyor ?

İnsanlar Bitcoin'i öğrendikçe ve yatırım yapmak istedikçe neden Bitcoin hala çok dalgalı ve sürekli düşüş yaşıyor ?

Neden grafik ve analizler tutmuyor ?

Gün geçtikçe Bitcoin yatırımcısı çoğalıyor. Kimisi son parası ile Bitcoin alıyor. Kimisi kazanma arzusu ve hayaller kurarak Bitcoin yatırımı yapıyor. Kimisi kendi parasını kendisi kontrol altında tutmak istiyor. Evet hepimizin başlıca hayali kazanmak

.

Peki neden sürekli Bitcoin'de düşüşler oluyor. Bizim hatalarımızdan paralarımızı borsalarda tutuyoruz. Borsadan Bitcoin alıp satacağız diye paramızı borsada bırakıyoruz. Borsalar bizim paramızla balina olmuş oluyor.

Geçenlerde borsada bulunan coinlerimin TX adreslerini sorguladım. İnanması güç ama ana paramın %7-8 gibi rakamı orada duruyor. Benim param nere diye sorunca soğuk cüzdanda diyorlar. Peki başlangıçta borsaya üye olurken şartlarınızda borsa hack olursa benim param gidecek ve yasal olarak borsadan bir talepte bulunmayacağımı kabul ediyorum. Para olmayan borsa nasıl hack oluyor onu anlamış değilim hani benim param soğuk cüzdanda güvende duruyor neden bana borsa hack olursa paramı kaybedeceğim diye şık sunup onaylamamı istiyorlar ? Her yatırımcı coinlerini ofline cüzdana çekmeye kalksa borsalar o coinleri ödeyebilecek mi ? HAYIR ödeyemez. Neden ödeyemez Bitcoin 21 000 000 ile sınırlı şu an dolaşımda 18 000 000 adet var. Bunun 10 000 000 dan fazlası ofline cüzdanlarda. Bitcoin ile ilk ticaret yapılan yerin deep web olduğunu hepimiz biliyoruz. Hala deep web de bitcoin kullanılıyor.  Deep web de Bitcoin sirkülasyonu devam ediyor orada gerçek Bitcoin kullanılıyor. Peki geriye ne kadar Bitcoin kaldı ?

Hadi hep birlikte kampanya yapalım herkes elindeki BTC'nin %30 miktarını kendi ofline cüzdanına çeksin. Hep birlikte her yerde paramızın %30 miktarını kendi ofline cüzdanlarımıza çekelim diye paylaşalım.

İşte o zaman Bitcoin gerçek anlamda çok değer kazanacak...